Adatvédelem, jogi nyilatkozat

Ön a Mazars Kft., könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalat honlapját látogatja. A Mazars Csoportról a www.mazars.com oldalon tudhat meg többet.

Szerzői jogi nyilatkozat

A honlap tartalmának szerzői joga a Mazars Csoportot és a Mazars Kft-t illeti meg.

Általános felhasználási feltételek

A szolgáltatások személyes felhasználást követelnek. Az oldalon megjelenő tartalom részeinek vagy egészének más célok érdekében, bármilyen formában történő terjesztése és sokszorosítása szigorúan tilos. A fenti szabály be nem tartása szerzői jogsértésnek minősül, így a felelős személynek vagy entitásnak magán vagy jogi következményekkel kell szembenéznie.
A honlapon közzétett információk nem szolgálnak alapul szerződésekhez, továbbá figyelmeztetés nélkül változhatnak. Elképzelhető, hogy az itt említett szolgáltatások eltérők vagy nem hozzáférhetők egyes Magyarországon kívüli régiókban. A weboldal semmilyen körülmények között nem tekinthető tanácsadó vagy szakértői tájékoztatásnak.
A Mazars Kft-t nem terheli felelősség a honlap használata során esetlegesen adódó problémákat illetően. A hiperhivatkozások adott esetben harmadik fél által működtetett oldalakra mutathatnak, melyekre a Mazars Kft-nek nincs befolyása. A Mazars Kft. ezen oldalak tartalmáért nem vállal felelősséget.

Felhívás a tartalom bizalmas jellegére

A Mazars Kft. honlapjára feltöltött, ügyfelekre vonatkozó információk kizárólag a Társaság munkavállalói számára hozzáférhetőek.
A francia jogszabályok értelmében (az 1978. január 6-án kelt Számítógépekről és szabadságról szóló törvény 78-17-es számú alapszabályának értelmében) az érintettet megilleti a hozzáféréshez, a javításhoz és a részletek eltávolításához való jog. Ahhoz, hogy fenti jogaival élhessen, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén.

Adatvédelmi Részleg
Mazars Csoport, Kommunikációs Osztály
Exaltis - 61 rue Henri Regnault
92075 Paris La Défense cedex - France
Tel. : +33 (0) 1 49 97 60 00
Fax. : +33 (0) 1 49 97 60 01

Szerkesztő

Az oldal főszerkesztője a Mazars Kft. ügyvezető igazgatója:
Philippe Michalak
Mazars Kft.
Nagyenyed utca 8-14.
1123
Budapest

Share